SPIS: pithaya

Gode grunner til å spise pithaya eller»dragefrukt» som det også kan kalles.

Bare se på denne herligheten da!
I tillegg til den fantastiske formen og fargen den har smaker den supergodt – som kiwi, bare litt mildere i smaken!

– Denne frukten inneholder litt C-vitaminer
– Den er kalorifattig
– Den er rik på antioksidantene betacyanin (et naturlig fargestoff, som gir frukten den lillarosa fargen) og fenoler.

Denne frukten er ikke så rik på C-vitaminer, men siden den er så rik på antioksidanter og den smaker så godt, ser jeg ingen grunner til å ikke spise denne frukten. Antioksidanter kan også forebygge kreft!

100 gram frukt inneholder ca 37.5 kcal – så her er det bare å gomle i seg!

Advertisements

One response to “SPIS: pithaya

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: